Preskoči na glavno vsebino
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60 €

Omogočamo naslednje načine plačila:

  • Po povzetju (+1,00€) Velja samo za Slovenijo.
  • Po predračunu z nakazilom na račun upravitelja portala Patrizia.si-TADA d.o.o. 
  • s plačilno kartico 
  • preko sistema PAYPAL

Plačilo po povzetju- Če stranka ne prevzame paketa/ga zavrne in najkasneje v roku 14dni od oddaje naročila na email patrizia.ljubljana@gmail.com NE sporoči, da odstopa od pogodbe, bo stranki izdan račun za poštnino v vrednosti 5€ po veljavnem GLS ceniku. Če račun ne bo poravnan v roku 7 dni od prejema računa, se primer preda pristojni odvetniški pisarni.

Cena dostave znotraj Republike Slovenije znaša 3,90€. Za vsa naročila nad 60€ je brezplačna.

Cena dostave znotraj EU znaša 10€. Za vsa naročila nad 100€ je brezplačna.

Vse artikle, ki jih naročite preko naše spletne strani, lahko prevzamete v naši poslovalnici PATRIZIA, na Starem trg 11a v Ljubljani. Ko zaključujete z nakupom imate možnost, da se odločite, da paket osebno prevzamete v naši poslovalnici.
Vaše naročilo lahko uspešno prevzamete v poslovalnici s predložitvijo potrdila o nakupu, ki ste ga prejeli na email ali pa preko smsa (št.naročila). Naročilo vas bo čakalo 3 delovne dni. V kolikor ga ne prevzamete v roku, bo naročilo stornirano.

Naročila znotraj Slovenije bodo dostavljena v roku 1-3 delovnih dni.

Naročila znotraj EU bodo dostavljena v roku 2-5 delovnih dni. 

Dostavljamo z dostavno službo GLS.

V primeru, da potrebujete dostavo čim hitreje (Npr.za darilo) nam to dopišite pri oddaji naročila.

Takoj, ko bo vaše naročilo odposlano, vam pošljemo e-poštno potrdilo z obvestilom o tem.

V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite najkasneje v roku 1 ure po oddaji naročila po elektronski pošti patrizia.ljubljana@gmail.com. Pridružujemo si pravico do odstopa od izvedbe naročila, v primerih, da naročenih izdelkov ni na zalogi in je pri vnosu zalog prišlo do tehnične ali druge napake.

Zaradi higienskih razlogov za uhane in darilne škatlice žal ni mogoče vračilo ali zamenjava.

Ostale izdelke lahko brez navedenega razloga vrnete v roku 14 dneh od datuma prejema pošiljke, kar pa nam morate sporočiti na naš naslov patrizia.ljubljana@gmail.com ali osebno v poslovalnici. Mi vam bomo poslali Obrazec vračila blaga, ki ga boste nato izpolnili in nam ga poslali skupaj z izdelki. Vračilo kupnine bomo opravili najkasneje v roku 8 dni od prejetja vrnjene pošiljke. Edini strošek, ki ga prevzamete nase, je neposredni strošek vračila blaga. 

Izdelki morajo biti nenošeni ter zapakirani v originalni embalaži.

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo vračilo zaradi poškodb ali iz higienskih razlogov.

Če je vračilo zavrnjeno iz katerega od teh razlogov, vam bomo izdelek vrnili nazaj iz skladišča, vračilo denarja pa ne bo odobreno. To ne vpliva na vaše zakonske pravice.

Vsak artikel, za katerega ste ob prejemu pošiljke ugotovili, da vam model ali številka ne ustreza, lahko pošljete nazaj na naš naslov in poslali vam bomo drug artikel, ki vam ustreza ali pa vam vrnili kupnino.
Ponovni strošek poštnine v primeru vračila v tem primeru nosi kupec.

Prosimo vas, da nas predhodno o zamenjavi oz. vračilu obvestite po e-mailu na patrizia.ljubljana@gmail.com.

Kljub temu, da se izdelke skrbno pregleda pred pakiranjem v embalažo, se lahko zgodi, da prejmete izdelek z napako. Seveda vam v takem primeru pripada menjava za nov izdelek. 

V primeru, da prejmete poškodovane izdelke, nas takoj po prejemu paketa kontaktirajte na e-poštni naslov patrizia.ljubljana@gmail.com. V sporočilu nam napišite številko vašega naročila in zraven priložite čim več fotografij poškodovanega izdelka/izdelkov. Po e-pošti vam bomo sporočili, kako bo potekala menjava.

Vse artikle lahko vidite tudi v naši poslovalnici PATRIZIA na Starem trgu 11a v Ljubljani. Vabljeni!