Preskoči na glavno vsebino
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60 €

Dostava in vračila

DOSTAVA
Cena dostave znotraj Republike Slovenije znaša 3,90€. Za vsa naročila nad 60€ je brezplačna. Naročila bodo dostavljena v roku 1-3 delovnih dni.

Cena dostave znotraj EU znaša 10€. Za vsa naročila nad 100€ je brezplačna. Naročila bodo dostavljena v roku 2-5 delovnih dni. 

Dostavljamo z dostavno službo GLS.


Vsa naročila prejeta od ponedeljka do četrtka do 12h bodo realizirana še isti ali pa najkasneje naslednji delovni dan. Naročila prejeta po 12h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob petkih, sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan.
V primeru, da potrebujete dostavo čim hitreje (Npr.za darilo) nam to dopišite pri oddaji naročila.
Cene blaga navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine. 

Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite najkasneje v roku 1 ure po oddaji naročila po elektronski pošti patrizia.ljubljana@gmail.com. Pridružujemo si pravico do odstopa od izvedbe naročila, v primerih, da naročenih izdelkov ni na zalogi in je pri vnosu zalog prišlo do tehnične ali druge napake.

 

OSEBNI PREVZEM
Vse artikle, ki jih naročite preko naše spletne strani, lahko prevzamete v naši poslovalnici PATRIZIA, na Starem trg 11a, v Ljubljani. Ko zaključujete z nakupom imate možnost, da se odločite, da paket osebno prevzamete v naši poslovalnici.
Vaše naročilo lahko uspešno prevzamete v poslovalnici s predložitvijo potrdila o nakupu, ki ste ga prejeli na email ali pa preko smsa (št.naročila). Naročilo vas bo čakalo 3 delovne dni. V kolikor ga ne prevzamete v roku, bo naročilo stornirano.

 

NAČINI PLAČILA IN STROŠKI POŠILJANJA
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • Po povzetju (+1,00€) Velja samo za Slovenijo.
  • Po predračunu z nakazilom na račun upravitelja portala Patrizia.si-TADA d.o.o. 
  • s plačilno kartico 
  • preko sistema PAYPAL

Plačilo po povzetju- Če stranka ne prevzame paketa/ga zavrne in najkasneje v roku 14dni od oddaje naročila na email patrizia.ljubljana@gmail.com NE sporoči, da odstopa od pogodbe, bo stranki izdan račun za poštnino v vrednosti 5€ po veljavnem GLS ceniku. Če račun ne bo poravnan v roku 7 dni od prejema računa, se primer preda pristojni odvetniški pisarni.VRAČILO IN ZAMENJAVA
Izdelke lahko brez navedenega razloga vrnete v roku 14 dneh od datuma prejema pošiljke, kar pa nam morate sporočiti na naš naslov patrizia.ljubljana@gmail.com ali osebno v poslovalnici. Mi vam bomo poslali Obrazec vračila blaga, ki ga boste nato izpolnili in nam ga poslali skupaj z izdelki. Vračilo kupnine bomo opravili najkasneje v roku 8 dni od prejetja vrnjene pošiljke. Edini strošek, ki ga prevzamete nase, je neposredni strošek vračila blaga. 

Zaradi higienskih ukrepov za uhane in darilne škatlice žal ni mogoče vračilo ali zamenjava.

Blago morate vrniti nepoškodovano in neuporabljano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži po pošti ali osebno na naslov:
Trgovina Patrizia
Stari trg 11a
1000 Ljubljana
Priložen mora biti Obrazec za vračilo blaga, ki ga dobite na vaš email (Ko nam sporočite vračilo na naš email patrizia.ljubljana@gmail.com.)

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo vračilo zaradi poškodb ali iz higienskih razlogov. Če je vračilo zavrnjeno iz katerega od teh razlogov, vam bomo izdelek vrnili nazaj iz skladišča, vračilo denarja pa ne bo odobreno. To ne vpliva na vaše zakonske pravice.

Ne sprejemamo pošiljk z odkupnino!
Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti blaga posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
Podjetje zadržuje pravico do zmanjšanega vračila v primeru vračila poškodovanega izdelka ali zavrnitev zahtevka.

 

Vračilo artikla v primeru, da vam model ali številka ne ustreza
Vsak artikel, za katerega ste ob prejemu pošiljke ugotovili, da vam model ali številka ne ustreza, lahko pošljete nazaj na naš naslov in poslali vam bomo drug artikel, ki vam ustreza ali pa vam vrnili kupnino.
Ponovni strošek poštnine v primeru vračila v tem primeru nosi kupec.

Prosimo vas, da nas predhodno o zamenjavi oz. vračilu obvestite po e-mailu na patrizia.ljubljana@gmail.com.

 

Naslov za zamenjavo ali vračilo artikla:
Trgovina Patrizia
Stari trg 11a
1000 Ljubljana