Preskoči na glavno vsebino
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60 €

Osebni prevzem

 

Vse artikle, ki jih naročite preko naše spletne strani, lahko prevzamete v naši trgovini PATRIZIA na Starem trgu 11a, v Ljubljani. Ko zaključujete z nakupom imate možnost, da se odločite za dostavo preko našega paketnega distributerja (GLS) ali pa paket osebno prevzamete v naši trgovini.

Postopek plačila na strani je mogoč po predračunu ali pa plačate v trgovini, ko prevzamete naročilo. Plačila v trgovini so možna z bančno kartico ali gotovino. Stroškov poštnine v primeru osebnega prevzema ni.

V primeru, da artikla, ki ga želite, ni na naši spletni strani, nas za zalogo ali rezervacijo kontaktirajte (email, Instagram, Facebook...). 

Naročila, ki še niso bila plačana, prevzeli pa jih boste v trgovini, vas bodo čakala 3 dni. V kolikor jih ne prevzamete v roku 3 dni, se bo vaše naročilo storniralo. 

 

Ko bo vaše naročilo pripravljeno na prevzem, vas bomo obvestili na vaš elektronski naslov. V kolikor nam vašega elektronskega naslova niste zaupali, pa boste prejeli obvestilo na vašo telefonsko številko, zato je obvezno, da je ta navedena. V večini primerov, bo paket pripravljen za prevzem že naslednji dan ali pa v roku 2 delovnih dni, pridržujemo pa si pravico, da imamo za pripravo paketa časa 7 delovnih dni.