Preskoči na glavno vsebino
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60 €

Original Poslovalnica PATRIZIA

Življenje je prekratko, da bi nosila dolgočasen nakit in modne dodatke, zato v trgovini Patrizia vsekakor ne boš našla dolgočasnega kosa, ampak izdelke zaradi katerih boš od prijateljic vseskozi poslušali: ”Kje si pa to dobila? ”. Pravilni odgovor se glasi: Na Starem trgu v Ljubljani.

V Ljubljani ponudbe nakita in modnih dodatkov ne manjka, a tudi najboljši sladoled je samo eden. Ko gre za ponudbo nakita in modnih dodatkov, ta ”sladoled ” dobite v modni trgovinici Patrizia, ki stoji v Starem delu Ljubljane. Tam najdeš pisano paleto izdelkov (izbrani kosi modnega nakita, ročnih ur, sončnih očal, čevljev, torbic...), ki v svet nakita in modnih dodatkov, vnašajo novo dimenzijo in pocrkljajo žensko v tebi, kot ne zna nihče drug. Nakit je pregovorno najboljši prijatelj žensk, in ko stopite v Patrizio, je takoj jasno, zakaj je tako. Moški, če bo ženska, kdaj zamujala, le pokličite na 051 383 325, kajti vaša dama se je zagotovo zadržala pri nas.

Za vse, ki pa žal niste iz Ljubljane, imamo tudi spletno trgovino.

Izdelke sproti dodajamo, zato, če kdaj ne boš našla izdelka, ki ga želiš, v spletni trgovini, nam le pogumno piši pod sporočila ali pa nas pokliči.

Kje smo?
Obiščete nas lahko v centru Ljubljane, Stari trg 11a. V bližini restavracij Cafe Romeo, Valvasor, Julija... zraven trgovin Madal Bal, Tree, točno nasproti Urarne Lečnik. Odprti smo od ponedeljka do sobote 10.00-19.00.

 

 

Podatki o podjetju:

TADA d.o.o.
Strunjan 91c
6320 Portorož
IBAN: SI56 1010 0005 1970 752
Matična številka: 6372317000
ID ZA DDV: SI58666192
Davčni zavezanec za DDV: DA