Preskoči na glavno vsebino
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60 €

Načini plačila

Omogočamo naslednje načine plačila:

Plačilo po povzetju
Direktno plačilo dostavljalcu ob prevzemu paketa na vašem naslovu.
Velja samo za Slovenijo.
Način plačila po povzetju zahteva dodatno provizijo v višini 0,50€, ki jo boste morali plačati ob dostavi. Ta pristojbina bo samodejno dodana skupni vrednosti vašega naročila in jo zahteva naša kurirska služba.

Plačilo po povzetju- Če stranka ne prevzame paketa/ga zavrne in najkasneje v roku 14dni od oddaje naročila na email patrizia.ljubljana@gmail.com NE sporoči, da odstopa od pogodbe, bo stranki izdan račun za poštnino v vrednosti 5€ po veljavnem GLS ceniku. Če račun ne bo poravnan v roku 7 dni od prejema računa, se primer preda pristojni odvetniški pisarni.


Plačilo po predračunu
Če v postopku oddaje naročila izberete opcijo "plačilo po predračunu", prejmete vse potrebne podatke za nakazilo na vaš e-mail naslov. Predračun lahko plačate s pomočjo UPN obrazca v banki, na pošti, tudi v nekaterih trgovinah, trafikah in na bencinskih servisih. Predračun je mogoče poravnati tudi preko spletne banke.
Rok za plačilo predračuna je 3 dni od izstavitve.


Plačilo s plačilno kartico                                                                                      
V kolikor se odločite plačati s plačilno kartico, boste po oddanem naročilu preusmerjeni na procesni center STRIPE. To je varen sistem, ki omogoča plačevanje s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express. Podatki vaše kartice so tako popolnoma varni in podjetje TADA d.o.o. kot prodajalec do njih nima dostopa.

Plačilo s sistemom PAYPAL
Če izberete plačilo prek sistema PayPal, boste na koncu postopka naročanja preusmerjeni neposredno v sistem PayPal.
Če ste že uporabnik storitve PayPal, se lahko s svojimi uporabniškimi podatki prijavite v svoj račun in opravite plačilo. Če ste nov uporabnik sistema PayPal, se lahko prijavite kot gost ali odprete račun in nato opravite plačilo.