Preskoči na glavno vsebino
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60 €

Dostava Product Page

Cena dostave znotraj Republike Slovenije znaša 3,90€. Za vsa naročila nad 60€ je brezplačna. Naročila bodo dostavljena v roku 1-3 delovnih dni.

Cena dostave znotraj EU znaša 10€. Za vsa naročila nad 100€ je brezplačna. Naročila bodo dostavljena v roku 2-5 delovnih dni. 

Dostavljamo z dostavno službo GLS.
V primeru, da potrebujete dostavo čim hitreje (Npr.za darilo) nam to dopišite pri oddaji naročila.

 

Načini plačila:
  • Po povzetju (+1,00€) Velja samo za Slovenijo.
  • Po predračunu z nakazilom na račun upravitelja portala Patrizia.si-TADA d.o.o. 
  • s plačilno kartico 
  • preko sistema PAYPAL

Plačilo po povzetju- Če stranka ne prevzame paketa/ga zavrne in najkasneje v roku 14dni od oddaje naročila na email patrizia.ljubljana@gmail.com NE sporoči, da odstopa od pogodbe, bo stranki izdan račun za poštnino v vrednosti 5€ po veljavnem GLS ceniku. Če račun ne bo poravnan v roku 7 dni od prejema računa, se primer preda pristojni odvetniški pisarni.

 

VRAČILO IN ZAMENJAVA
Izdelke lahko brez navedenega razloga vrnete v roku 14 dneh od datuma prejema pošiljke, kar pa nam morate sporočiti na naš naslov patrizia.ljubljana@gmail.com ali osebno v poslovalnici. Mi vam bomo poslali Obrazec vračila blaga, ki ga boste nato izpolnili in nam ga poslali skupaj z izdelki. Vračilo kupnine bomo opravili najkasneje v roku 8 dni od prejetja vrnjene pošiljke. Edini strošek, ki ga prevzamete nase, je neposredni strošek vračila blaga. 

Zaradi higienskih ukrepov za uhane in darilne škatlice žal ni mogoče vračilo ali zamenjava.