Preskoči na glavno vsebino
Praznični delovni čas: Sobota 27.4. 10.00-19.00

Modni trend: Chunky nakit

Modni trend: Chunky nakit

V svetu mode, kjer se trendi nenehno menjajo, obstajajo tudi takšni, ki ne glede na spremembe vedno ohranjajo svojo moč in prepoznavnost. Eden izmed takšnih trendov je tudi Chunky nakit, nad katerim se navdušujejo modni oblikovalci na modnih brveh, nosijo pa ga tudi zvezdnice na rdeči preprogi.

Debele ogrlice, uhani in zapestnice so praktično vsestranski – lahko dopolnijo vaš vsakodnevni videz, a hkrati poskrbijo za popestritev večerne toalete. Chunky nakit je izredno enostaven za kombiniranje, saj je eleganten, a hkrati tudi sodoben, zato se lepo poda različnim stylingom.

Chunky uhani

Chunky uhani so kot nalašč primerni za posebne priložnosti. Debeli uhani namreč poskrbijo za dramatičnost outfita, sploh, če so vaši lasje kratki ali speti.
Chunky nakit je med drugim izredno priljubljen tudi zato, ker ga lahko povsem prilagodite svojemu stilu.

Okrogli uhani so lahko povsem preprosti, kot so npr. Okrogli uhani Must have, ki so na voljo v srebrni, zlati in rose gold barvi. Z njimi se lahko modno izrazite, vendar so popolna izbira za delovno okolje in dopolnitev vsakodnevnega videza. Okrogli uhani pa seveda lahko poskrbijo tudi za nekoliko drznejši videz, ki ga lahko dosežete z Okroglimi uhani Chunky Solid.

Poseben trend letošnje jeseni pa so chunky uhani različnih geometrijskih oblik. Chunky Drop uhani bodo s svojo kapljičasto obliko zagotovo pritegnili marsikateri pogled, kombinirate pa jih lahko tudi z verižico z enakim obeskom.

Trendi chunky uhani za različne modne sloge

Styling nasveti za chunky uhane:

  • Minimalizem: Manj je več – svoj videz lahko poudarite z drznimi chunky uhani.
  • Kontrast: Kombinirajte chunky uhane z enobarvnimi in elegantnimi oblačili, da ustvarite zanimiv kontrast med sofisticiranim videzom oblačil in drznostjo uhana.
  • Preprostost: Svoj vsakodnevni videz lahko dopolnite s chunky uhani. Kombinacija jeansa in preprostega T-shirta bo poudarila uhane in ohranila sproščen videz.

    Chunky verižice

    Poudarite svojo drzno energijo z debelo verižico, ki spominja na verigo, in jo pokombinirajte z bolj lahkotno ogrlico za kontrast. Plastenje z daljšimi verižicami pa poskrbi še za bolj drzen modni izraz.

    Masivni členi, veliki obeski ali kombinacija različnih materialov poskrbijo, da verižica zares izstopa. Lahko izberete klasičen kos za vsakodnevni videz ali pa se odločite za večplastno kombinacijo za dramatičen večerni videz.

    Layering chunky verižic v zlati barvi

    Styling nasveti za chunky verižice:

    • Preprostost: Stilirajte verižico s preprostimi oblačili enostavnih linij in minimalnih vzorcev. Tako bo chunky verižica postala osrednji kos vašega videza.
    • Layering: Kombinirajte več verižic različnih dolžin in tekstur in s tem poskrbite za dinamičnost svojega videza.
    • Globok izrez: Izpostavite svojo chunky verižico z oblačili, ki imajo globok izrez ali so brez ramen. Takšen izrez bo poudaril vaš vrat in prsni koš ter naredil verižico bolj opazno, hkrati pa dodal dotik elegance in ženstvenosti vašemu videzu.

     Chunky zapestnice

    Chunky zapestnice so odličen način za izražanje osebnega stila. Masivni členi, kovinski obeski in drzne teksture dajejo zapestnicam robustnost in avtentičen sodoben pridih. Lahko izberete eno chunky zapestnico kot osrednji del svojega videza ali pa ustvarite dramatičen videz s plastenjem več zapestnic.

    Layering trendi chunky zapestnic

    Styling nasveti za chunky zapestnice:

    • Layering: Ustvarite bogat in edinstven videz s pomočjo plastenja zapestnic. Kombinirajte različne teksture, barve in oblike in tako svojemu stilu dodajte osebni pečat.
    • Enostavna eleganca: Dodajte pridih prefinjenosti s kombinacijo dveh zapestnic – kombinirate lahko eno chunky in eno preprostejšo zapestnico.
    • Minimalizem: Da poudarite chunky zapestnice, jih kombinirajte z enostavnimi oblačili in omejite ostale dodatke. Tako bodo zapestnice prišle bolj do izraza.

    Neskončne možnosti izražanja

    Chunky nakit ne prinaša samo enkratnega videza, temveč nudi tudi neskončne možnosti izražanja osebnega stila. Chunky verižice s členi navdušujejo s svojo močjo in dramatičnostjo, še posebej, ko jih kombiniramo z lahkotnimi ogrlicami za kontrast.

    Pri izbiri zapestnic lahko ustvarite raznolike videze s klasično chunky zapestnico kot osrednjim kosom ali pa se odločite za dramatičen videz s plastenjem več zapestnic različnih tekstur.

    Chunky nakit tako ne predstavlja zgolj modnega dodatka, temveč postaja orodje za oblikovanje edinstvenih in nepozabnih modnih izrazov, ki izražajo posameznikovo unikatnost in kreativnost.

    Izjemna ponudba chunky nakita v Trgovini Patrizia

    Če se navdušujete nad trendom chunky nakita in iščete izjemne kose, obiščite trgovino Patrizia ali pa preverite ponudbo na naši spletni strani. 

    V trgovini Patrizia združujemo kakovost, stil in raznolikost. obiščite nas in odkrijte širok izbor chunky nakita, ki bo poudaril vaš osebni slog in dopolnil vaš vsakdanji ali večerni videz.

    Ne dovolite, da se izgubite v povprečju; izrazite se s chunky nakitom iz trgovine Patrizia in ne pozabite, da je življenje prekratko, da bi lahko nosili dolgočasen nakit! ;)